Gőzölőkazán csirkékhez, kacsákhoz, libákhoz, fürjekhez CIMUKA YL-FW40-E
Elérhetőség: | Nincs raktáron |
Gőzölőkazán csirkékhez, kacsákhoz, libákhoz, fürjekhez CIMUKA YL-FW40-E
Baromfigőzölő kazán , tyúkok, libák, kacsák és fürjek számára , amely tökéletesen felkészíti a baromfit az összes toll eltávolítására. Ez egy teljesen rozsdamentes acélból készült elektromos kazán , 49 literes űrtartalommal , 40 cm- es dobátmérővel , 38 cm-es dobmélységgel a fűtőkígyótól a széléig, automatikus termosztáttal , merülőbetéttel a baromfi hatékony nedvesítéséhez és leeresztő szeleppel a könnyű vízelvezetés érdekében , teljesítményfelvétel 4500 W ( 220V, 50Hz) , a termék méretei 55 x 43,5 x 53 cm .
Milyen baromfifajták gőzölésére alkalmas a kazán?
Hogyan működik egy baromfigőzölő?
Az elektromos kávéfőző automata termosztáttal van felszerelve, amelyen könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet . A teljesen rozsdamentes acélból készült vízforraló ezután nemcsak a kiválasztott hőmérsékletre melegíti fel a vizet, hanem működés közben is folyamatosan ezen a stabil értéken tartja. A víz így a főzés során fenntartja az optimális ajánlott hőmérsékletet , amely biztosítja a baromfi könnyű tépését a bőr károsítása vagy felszakítása nélkül. A csomag tartalmaz egy praktikus merítőbetétet is, amelyet kifejezetten a baromfi könnyű bemerítésére, kivételére és hatékonyabb benedvesítésére terveztek. A baromfi leforrázása után a vizet a leeresztő szelepen keresztül könnyedén kiöntheti a bojlerből.
Hogyan kell megfelelően párolni a baromfit
A baromfi gőzölése a szedés előtt nagyon fontos a tollakat tartó tüszők és izmok ellazítása érdekében, hogy a későbbi szedés simán menjen a bőr károsítása nélkül . Minden baromfifajta más hőmérsékletet és gőzölési időtartamot igényel, lásd az alábbi táblázatot. A hosszabb merítési idő a hús és a bőr egyes részeinek megsülését okozhatja, ami problémákat okozhat a szedéskor. A megadott idők hozzávetőlegesek, és azt javasoljuk, hogy a baromfi gőzölése közben manuálisan ellenőrizze a tollak szedésének könnyűségét.
BAROMFI TÍPUS | HŐMÉRSÉKLET | FŐZÉSI IDŐTARTAM |
°C | -vel | |
Fürj | 60 - 65 | 25 - 35 |
Tyúk | 60 - 65 | 30 - 40 |
Kacsa | 63 - 67 | 160 - 180 |
Liba | 70 - 72 | 120 - 130 |
A baromfiforrasztó kazánt hagyományos vágóhidakon is használhatja húsgombócok, pörköltek, párolt húsok, raguk vagy levesek készítésére. A kazánt azonban használat előtt és után gondosan el kell mosni és fertőtleníteni!
Töltse le a felhasználói kézikönyvet:
Gőzölőkazán csirkékhez, kacsákhoz, libákhoz, fürjekhez CIMUKA YL-FW40-E
Hétfő-péntek | 6:30-16:00 |
Ünnepnapok | -ZÁRT- |